مشاوره حقوقی رایگان - ترمیم دیوار باغ

با سلام. باغی دارم به مساحت 2500 متر دارای دیوار قدیمی (دست کم بیش از 60 سال) قسمتی از یکی از دیوارهای آن که کاهگلی است تخریب شده و محل تردد معتادین و سارقین شده است ضمن اینکه همسایگان نیز شاکی هستند که باغ شما امنیت باغهای ما را به خطر انداخته. به جهاد درخواست ترمیم دیوار را دادم ولی گفتند چون بایر شده اجازه ترمیم نمیدهیم. البته بصورت کامل بایر نیست و تعداری درخت انجیر و توت و انگور دارد ولی بعلت خشکسالی تقریبا 80 درصد آن بایر است.آب هم نیست که بتوانیم آنرا احیا کنیم. لطفا راهنمایی بفرمایید که چگونه میتوانم اجازه ترمیم دیوار را بگیرم. با تشکر

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

بدوا از وضعیت موجود تامین دلیل بفرمایید سپس نسبت به احداث دیوار اقدام نمایید . جهاد حق تخریب نخواهد داشت .