مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق سرایدار ویلا باغ

با سلام بنده از سال 97 تا به حال سرایدار ویلا باغی هستم با حقوق ناچیزی. در سال اول یک میلیون حقوق میداد و 24ساعته در اختیارش بودم برای کارهای ساختمانی و من هم به خاطر زن و بچه و نداشتن توان مالی مجبور بودم ولی چندین مرتبه برای اضافه حقوق گفتم که بد برخورد کرد و تهدید که برو. سال دوم شد 1200 با به همین شکل و بدتر کارهای ویلا جارو تمیز کاری اضافه شد. سال سوم شد 1500و الان دوساله اصلا هیچ اضافه نکرده و خبر داره که توان مالی ندارم همه جوره سواستفاده میکنه تمام کارهای بنای و بدن کشی و و کارهای که اصلا وظیفه سرایدار نیست ازم میخواهد و منم بخاطر آواره نشدن زن و بچه مجبورم. این در صورتیه که اصلا قرارداد بمان نبسته و بیمه و عیدی و سنواتی در کار نیست. حال از شما درخواست دارم چطور به حق و حقوقی البته اگر می‌رسد اقدام کنم با سپاس

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول برو اداره کار در خواست بازرس کار بده تا ببینند شما آنجا هستید بعد دادخواست حق و حقوق را بده به اداره کار