مشاوره حقوقی رایگان - مواجهه حضوری

سلام .
من زوجه هستم نفقه معوقه رو با نظریه کارشناسی در دادگاه بدوی رای آوردم زوج تجدید نظر داد با فاکتور چند قلم وسایل منزل. فاکتور طلا و فیش یارانه که هر ماه مبلغ ناچیزی برام واریز میکرد چون در دوران عقد هستیم و دو سال است منو ترک کرده تمکین خاص هم شده . امروز برام ابلاغ اومده که مجددا پرونده به شعبه بدوی برای رسیدگی و مواجهه حضوری ثبت شد یعنی چی؟ یعنی نفقه من رد شده یا ممکنه بشه؟

پاسخ ها :

بهزاد  اماني

جناب آقای بهزاد اماني :

سلام پروندتون احتمالا نواقصاتی داشته یا نیاز به تحقیقات تکمیلی داشته ولی خود تجدید نظر هم میتونستن اینکار رو بکنن

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

اگر مرد دلایلی داشته باشه که نفقه داده، به اندازه آنچه داده از مبلغ محکومیت کم میشه.
اگر حکم تمکین گرفته و اجرا کرده و شما تمکین نکردید، نفقه ندارید.از تاریخ حکم. ولی برای قبل از حکم که تمکین داشتید، نفقه هست.
اگر دخول نشده، حق حبس دارید و نفقه تعلق میگیرد بدون تمکین. رای وحدت رویه هست از دیوان عالی کشور .
ولی اگر شوهرتون معتاد نیست، بهتره آشتی کنید و باهم بسازید و بی خیال دنیا چند روز عمر رو خوش باشید با کم بسازید و منتظر خوشی بی حدو حصر آخرت باشید که نتیجه صبر و گذشت و خدمت به همنوعه.
شوهر و زن و فرزند و پدر و مادر همنوعانی هستند که خدمت به اونا در اولویت هست و آخرت رو آباد میکنه.
در دنیا برنده کسیه که هرچی داره برا آخرت خرج کنه و اونجا رو آباد کنه.بقیه بازنده اند.
چون روی سراب فانی سرمایه گذاری کردند.
فکرتون رو از کشمکش و بالا پایین آزاد کنید. اعصابتون رو صرف درگیری بی ثمر نکنید.
ببخشید. اگر با بخشش زندگی پیش میره زندگی کنید.
اگر امکان زندگی ندارید، با بخشش ، خودتون رو خلاص کنید.
ارزش زندگی دنیای شماکه سرمایه زندگی جاوید هست، بیش از نفقه و مهریه و کی چی گفت و کی چه غلطی کرد هست.
خودتون را دریابید!