مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملك مشاعي

سلام .
يك ملك مشاعي كه به صورت خريداري و سند عادي بين دونفر به صورت مشاع مي باشد. يك از طرفين ماليك مشاعي , ملك بذون اذن مالكين مشاعي تصرف ميكنه . اين تصرف حدود ٤٠ سال است. از سمت ديگر مالك مشاعي اعتراضي صورت نميگيرد . امسال دادخواست داده شده. و سند عادي ارايه شده به دادگاه كه اين ملك به صورت مشاع دونفر خريداري كرديم .
اما دادگاه حكم به بحقي داده چون عدم اعتراض از سمت شريك مال مشاعي داده. و چون در زمان تصرفات مالك مشاعی در قيد حيات بوده ولي اعتراضي نكرده حكم به بحقي داده اند.
آيا چون تصرف بر ملك مشاعي دارند حدود ٤٠ سال ميتواند مالكيت مارو از بين ببرند؟

پاسخ ها :

تصرف ملک مشاعی ملک مشاعی ملک