مشاوره حقوقی رایگان - مالیات

باسلام . بنده ملکی را بابت راه اندازی مدرسه غیردولتی اجاره کرده ام و هر سال اظهارنامه مالیاتی پر می کنم و از پرداخت مالیات معاف می شوم .
اما هر سال موقع تمدید اجاره نامه با صاحبخانه دچار مشکل می شوم چون ایشان ادعا می کند که بابت ساختمانش که در اجاره ی ماست سالیانه مالیات سنگینی پرداخت می کند مثلا حدود 20 میلیون تومان در سال و بنابراین از ما اجاره ماهیانه ی بیشتری طلب می کند که واقعا پرداخت آن از عهده و درآمد مدرسه ی من خارج است .
این چه قانونی ست ؟ واقعا قانون نمی داند که اگر صاحبخانه را تحت فشار قرار دهد صاحبخانه هم ما را تحت فشار می گذارد و کرایه را بالا می برد ؟ چرا اداره مالیات و دارایی منت سر ما می گذارد که مدارس غیردولتی معاف از مالیات هستند ؟ این چگونه معافیتی است که من را معاف می کند و صاحبخانه ام را بدهکار ! راه حل چیست ؟

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

صاحب ملک به جهت درامد ناشی از ملک ،مالیات می پردازد و قانونا حق دریافت ان از مستاجر را ندارد

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام ایشان اجاره برای مستقلات خود پرداخت می کند و هیچ کاری نمی توانید بکنید چون اجاره یک توافق است می توانید جای دیگر را بگیرید