مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا از زوجه

با سلام.
در جریان تدلیس در ازدواج هستم میخواستم استرداد مهریه و استرداد طلا و جواهر که زوجه با خودش برده است را بزنم. فاکتور دارم ولی دو تا از فاکتورهای طلاها که برده مادرم خریده بودند که به نام مادر هست و دو تا سرویس بزرگ هست. میتوانم آن ها را هم در روند استرداد مطالبه کنم یا حتما فاکتور ها باید به نام خودم باشد؟ ممنون میشم پاسخ دهید.

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام. در پرونده استرداد طلاجات مادرتان هم مثل شما خواهان قرار دهید تا دادگاه نسبت به فاکتورهایی که به نام مادرتان هست هم حکم صادر کنند. جهت مشاوره سریعتر و مستقیم با بنده میتوانید به آدرس زیر مراجعه کنید forum.attorneyiran.ir