مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر ارث

با سلام. پدرم سال 83 فوت کردند و با مادرم 10 ورثه‌ هستیم. تنها دارایی ایشان خانه مسکونی است که به‌ جز دو تا از خواهرها همه در سه طبقه‌ زندگی میکنیم. انحصار وراثت کرده‌ایم اما مالیات بر ارث نداده‌ایم. در واقع هیچ اقدامی نکرده‌ایم. واقعاً باید 35 درصد از ارزش ملک را مالیات بدهیم؟ ارزش ملک حدود 8 و نیم میلیارد است.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای گرفتن گواهی حصر وراثت چون پدرتان در قبل از سال 90 فوت کرده قانونا لازم است اما شاید امکان تقسیط وجود داشته باشد از اداره مالیات بپرسید