مشاوره حقوقی رایگان - ارث از دیه

سلام. خانوم من در یک تصادف جان باختند و من از خانومم یک دختر بچه دارم.
پدر خانومم و مادر خانومم زنده هستند. دیه بین چه کسانی و چطور تقسیم میشود؟ تشکر.

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام یک ششم سهم پدر یک ششم سهم مادر یک چهارم سهم شما و بقیه سهم دخترتان است. جهت مشاوره سریعتر و مستقیم با بنده میتوانید به آدرس زیر مراجعه کنید forum.attorneyiran.ir