مشاوره حقوقی رایگان - باختن پول در سایت شرط بندی

با سلام.
من دو سالی هست که اعتیاد به سایت های شرط بندی پیدا کرده بودم و تا حالا مبلغ 21 میلیون تومان در سایت های مختلف شرط بندی از دست داده ام. با برادرم همش سر این موضوع دعوا و درگیری دارم و میخواهم ببینم باید از چه طریقی که بهتر باشد که میدونم قمار جرم هست و خودم مجرم نشوم از چه طریقی اقدام کنم که این مبلغی که از دست داده ام را به من برگردانند؟
دارم عاق پول هایی که از دست داده ام را میکشم هنوز که هنوز هست و پلیس فتا هم مراجعه نمودم و الکی گفتم من یک بار نمیدونستم که قمار فکر میکردم بازی هست وارد شدم در شرط بندی فلان مبلغ خورده خورده از کارت من هک ‌کردند و بعد اون ها هم گفتند مگر میشود خودت رفتی باختی و بعد گفتند پول دزدی که به حساب شما نیامده گفتم نه چون تا حالا واقعا نه چیزی ندادند از سایت های شرط بندی به من و بعد گفتند خوبه پول دزدی نیامده به حساب شما بروید یک پرینت صورتحساب از حسابتون بگیرید و پول هایی که باختید را بیاورید. معلوم میشود چه طور شده است و من ترسیدم که خودم یک وقت محکوم و مجرم نشوم برگشتم. لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم که مبلغ برگردد؟ ممنون دست شما درد نکند.

پاسخ ها :

باختن پول در سایت شرط بندی استرداد پول باخته شده در شرط بندی شرط بندی