مشاوره حقوقی رایگان - عدم وصول چک

با عرض سلام خدمت شما.
من به یکی مبلغ یک میلیارد و سیصد و هشتاد و هشت میلیون و پانصد هزار تومان از طریق بین بانکی و کارت به کارت و چکی که به آن طرف زده ام در مقابل آن یک چک مبلغ یک میلیارد تومانی داده است که چک را با یک خودکار دیگری نوشته شده است و امضا را با یک خودکار دیگر و قرار شده بود که طی صورتجلسه و امضای شاهدین مابقی پول بنده را بدهد و در تاریخ چک برگشت آن را به مدت چهار ماه زده ام. گذشته نه چک را وصول کرد و نه مابقی حساب و طرف مقابل من رفته به عنوان جعل و کلاهبرداری برای بنده از آگاهی شکایت کرده است و من همه ی پول هایی که زده ام رو کپی برای آگاهی برده ام. اگر میشود راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

حتما با ارائه مدارک به دفتر وکیل مراجعه کنید. مشاوره به این صورت کفایت نمیکند