مشاوره حقوقی رایگان - حق انتفاع

با سلام.
آیا میتوان به گونه ای وصیت کرد که وراث بعد فوت وصیت کننده حق فروش یک سوم از اموال وی را نخواهند داشت و فقط حق انتفاع تا زمان حیات خود را دارند ولی در مورد دو سوم ماترک طبق عرف و قانون بین وراث تقسیم شده و وراث در مورد قدرالسهم خود مختار هستند که هر کاری کنند؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام این کار را به روشی که شما می فرمایید ممکن نیست باید از روش های دیگر مثل وقف و صلح استفاده نمایید