مشاوره حقوقی رایگان - سوابق خدمتی

با عرض سلام
بنده مدت 3 سال در آزمایشگاه خصوصی مشغول کار بعنوان کارشناس آزمایشگاه بوده و حق بیمه برایم رد شده است و در حال حاضر به مدت 13سال در کارخانه داروسازی دولتی بصورت پیمانی مشغول کار هستم. آیا امکان اضافه کردن به سنوانت خدمتی در حکم کارگزینی برای 3 سال کار در آزمایشگاه خصوصی وجود دارد؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در صورتی که صندوق بیمه هردو محل کار یکی باشد سوابق بیمه ی به سهولت قابل ضمیمه می باشد ومی بایست توسط صندوق فعلی وبا درخواست شما استارت بخورد.