مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر ارزش افزوده

با سلام.
اگر در قراردادی ذکر شده باشد پرداخت انواع مالیات بر عهده پیمانکار می باشد کارفرما میتواند از پرداخت 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده امتناع کند؟

پاسخ ها :

غلامعلی فیروزی

غلامعلی فیروزی :

در هر صورتی پرداخت مالیات مضاعف ممنوع است اگر بموجب قرارداد پیمانکار وظیفه و تعهد به پرداخت مالیات کرده باشند علاوه بر اینکه شما از پرداخت چنین مالیاتی معاف هستید حتی در صورت استنکاف پیمانکار الزام ایشان را از محکمه درخواست نمود