مشاوره حقوقی رایگان - نحوه طلاق گرفتن از طرف زن ناشزه

با سلام.همسر من ناشزه هستند و حکم قطعی عدم تمکین ایشان را گرفته ام با توجه به اینکه تمایلی به طلاق ندارم و ایشان هیج عسر و حرجی رو نتونستن ثابت کنن می خواستم بدونم گذشت زمان و نشوز ایشان طی چند سال به ایشان حق طلاق خواهد داد؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

گذشت زمان در طلاق همسر شما با توجه به توضیحاتی که داده اید تاثیرگذار نیست و طلاق گرفتن همسر شما بستگی به روند رسیدگی و نحوه رسیدگی قاضی رسیدگی کننده دارد که همسر شما نهایتاً براساس چه دلایلی بتوانند دادگاه را قانع نمایند.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

از نظر قانونی حقی ایجاد نمی‌کند ولی در نهایت بستگی به دلایل همسرتون و اقناع دادگاه دارد