مشاوره حقوقی رایگان - رد گزینش به دلیل عدم صداقت در سازمان زندانها

با سلام و خسته نباشید.ببخشید من متولد 64 هستم و داییم که عضو احزاب منحله دمکرات کردستان بوده سال 64 کشته شده و اصلا ایشان را ندیدم و دایی دیگرم زمانی که من 6 الی 7 سال سن داشتم به خاطر مسائل سیاسی سابقه کیفری بمدت 5 سال داره. متاسفانه در تکمیل فرم گزینش به تصور اینکه سوال مورد نظر در مورد خودم و اقوام درجه یک هستش به این مورد اشاره ای نکردم کما اینکه در ان لحظه اصلا چیزی در مورد دایی هام به ذهنم نمیرسید ولی متاسفانه گزینش بنده رو بدلیل عدم صداقت رد کرده. دو سوال از خدمتتون داشتم اولا آیا به این دلیل گزینش میتونه ردت کنه و بنده در دفاع از خود باید چیکار کنم؟ 2-آیا بنده که در تجدید نظر اول در استان مجدد تایید نشدم اگر پرونده ی من به هیات مرکزی گزینش در تهران بره چقد احتمال داره تاییدم کنند؟ممنونم از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام برای استخدام در هر ارگانی نیاز به گزینش است که در این مرحله کلیه سوابق خانوادگی شما و غیره بررسی خواهد شد علت رد صحیح است اما شما این شانس را دارید که مجدداً تقاضای خود را مطرح کنید امیدوارم که تایید شود