مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با فروش دستگاه ردیاب ( فلزات ) جعلی

سلام یک دستگاه ردیاب فلزات که دقیق نمیدانم جزء دستگاههای قانونی است یا خیر توسط یکی از دوستانم برای بررسی به من داده شد هنگامی که بسته بندی پرس شده آن را باز کردم با تعجب دیدم که دستگاهی در کار نیست عملا یک آی سی برای کنترل کردن چراغ ها و عملکرد بسیار ابتدایی دستگاه است شخصی که این دستگاه را میفروشد همه روزه از این راه کلاهبرداری های زیادی انجام میدهد با توجه به اینکه در سایت نامبرده گفته شده با مجوز رسمی از وزارت صنعت و معدن و مراجع مربوطه ، اگه بنده یا دوست بنده از این شخص شکایت کنیم آیا خود شکایت کننده جرمی را مرتکب شده یا خیر ؟ ممنون

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام شکایت بفرمایید
وبا دفاع خواص(تخصصی)اتهامی متوجه شما نیست