مشاوره حقوقی رایگان - ادعا شرافت

سلام خدمت وکلای عزیز
حدود 6 ماه پیش داخل مغازه ای که کار میکردم سرقت میشه بعد از سرقت صاحب کارم از من شکایت میکنه که شاگرد مغازه ازم سرقت کرده منو سه روز بازداشت کردن و توی اداره آگاهی هم کلی کتک زدن بعد از سه روز من با قرار وثیقه آزاد شدم حالا بعد از گذشت شش ماه دزد ها پیدا شدن و من قرار منع تعقب خوردم صاحب کارم ادعا کرده بود که 3 میلیارد از من دزدی کردن منم هم وکیلی گرفتم برلی پرونده اونم مبلغ 100 میلیون بابت این پرونده از من گرفت 50 میلیون اول کار و 50 میلیون زمان اتمام کار و بابت وثیقه هم من 8 میلیون دادم یعنی کسی که وثیقه برام اورد گفت نفری 4 میلیون میگیرم
توی این مدت هم من هیج جا نتونستم برم سرکار چون شهر کوچیکیه همه همدیگه میشناسن و همه به چشم یک دزد به من نگاه میکنن و کار بهم نمیدن و 6 ماه نتونستم کرایه خونه بدم و حدود 15 میلیونم از اقساطم عقب افتاده
حالا میخوام ادعا شرافت یا حیثیت کنم میگن نمیتونی پرسیدم چرا گفتن هر کسی میتونه برعلیه یک شخص دیگه در دادگاه شکایت کنه و اگه دزدی شده باشه از مغازه شما نمیتونید شکایت کنید و اگه شکایت کنی هم الکیه
خوب الان تکلیف آبرو من چی میشه زنم بخاطر این موضوع درخواست طلاق داده توی خیابون که میرم همه یه جوری نگاهمم میکنن یا متلک بهم میگن که کلی خجالت میکشم الان تکلیف آبرو رفته من چی میشه اسلام که میگن اینه آیا و این هزینه های که من کردم چی میشه
الان من برم بگم فلانی دزدی کرده از من طرف بگیرن سه روز بازداشت باشه کلی کتک بخوره آخرشم مشخص بشه که بیگناهه ولی توی جامعه ابرو براش نمونده و بره شکایت کنه بگن نمیتونی و شکایتت الکیه پس تکلیف آبرو رفته این شخص چیه میشه
از وکلای عزیز درخواست دارم منو راهنمایی کنید بخدا هم زندگیم نابود شده هم دارو ندارم فروختم دادم برای وکیل و هم آبرو برام نمونده لطفن کمکم کنید و منو راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر وکیل شما مبلغ حق الوکاله را در وکالت نامه ثبت کرده باشید شما می توانید دادخواست .. را مطرح کنید و مطالبه مبلغ حق الوکاله وکیل را نمایید