مشاوره حقوقی رایگان - ساعت اضافه کاری

سلام جناب وقت شما بخیر
اگه امکانش هست لطفا جواب بدین
بده تکنسین فوریت های پزشکی هستم در شرکت نفت و گاز در خوزستان بصورت پیمانکاری و حقوق اداره کار مشغول به کار هستم ، کارمم به صورت 24 ساعتس ، یعنی در ماه 14 روز کامل( 14 تا 24 ساعت) سرکارم شیفت های موظفیم در ماه با هفت روز اولم پر میشه یعنی هفت روز دوم میشه اضافه کاری، بعد پیمان کار واسه 14 روز کار اومده 5100 واریز کرده ، طبق ساعت اضافه کار امسال 17 تومنه ( 24 ساعت میشه 407 هزار تومن ) اما ایشون داره چیزی حدود 200 تومن بابت هر روز میده

خواهشا اگه میشه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجید گشایشی

جناب آقای مجید گشایشی :

سلام.ساعت کارکرد خود را مستند کنید.و از طریق اداره کار شکایت کنید.