مشاوره حقوقی رایگان - پارگی تاندون کتف دست چپ که دست اصلیم هستش

سلام من تو شرکت کار میکنم تاندون کتفم با مرور زمان پاره شده شرکت برام بیماری رد کرده ایا غرامت بهم تعلق میگیره؟ میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

اگر در اثر کار باشه غرامت و ازکارافتادگی داره. اگر بیماری باشه فقط از کارافتادگی.
به اداره کار مراجعه و مراحل را طی کنید.

مجید گشایشی

جناب آقای مجید گشایشی :

با سلام.
اگر ناشی از کار باشد بعنوان حادثه ناشی از کار قابل پیگیری است