مشاوره حقوقی رایگان - تابعیت حقوق بین الملل خصوصی

1_اگر یک فرد ایرانی شهروندی یا سیتیزن شیپ کشور دیگری را به دست آورد همزمان میتواند در ایران و کشور دوم مال غیرمنقول تملیک یا تملک کند؟و بیمه بازنشستگی و درمانی شامل او در هر دو کشور شود؟
2_اگر این فرد بخواهد با تبعه کشور ثالث ازدواج کند که به واسطه ازدواج تابعیت کشور ثالث به او تحمیل شود نسبت به کشور ایران و کشور ثانی این تغییر تابعیت چه حکمی دارد؟

پاسخ ها :

حسین حبیبیان

حسین حبیبیان:

1_ بله میتواند
2_ تا زمانیکه تابعیت کشور ایران به هر دلیلی از ایشان سلب نشده باشد از اتباع کشور ایران محسوب میگردد
در خصوص کشور ثانی طبق قوانین آن کشور در خصوص سلب تابعیت رفتار میشود و باید به قوانین انگور مراجعه شود

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

تابعیت مضاعف است.درتابعیت اولیه خللی ندارد2تابعیتی میشوند