مشاوره حقوقی رایگان - معنی متن قرار گرفته در سامانه ابلاغ

باسلام.. 15 سال پیش جرمی مرتکب شدم که بعلت عدم حضور و دفاع خودم پرونده من دادگاه انقلاب رفت و رای غیابی علیه من صادر شد. پارسال واخواهی دادم و تخفیف خیلی جزیی در احکام صادره، شامل حال من شد.
اینبار به عدم صلاحیت رسیدگی به موضوع پرونده بنده توسط دادگاه انقلاب اعتراض کردم (در اصل پرونده من در صلاحیت دادگاه عمومی کیفری هست) حال؛ بعد از یکماه در سامانه ابلاغ من در قسمت روندکار پرونده این پیام درج شده که معنی آن را نمیدانم:

دستور قضایی مبنی بر پرونده با حلول وقت يا اعلام جهات رد يا پرداخت دستمزد به نظر برسد و پرونده كسر از آمار شود. و ابطال وقت نظارت و ابلاغ حضوري راي و اعاده پرونده و ثبت و بايگاني شدن مدرك در پرونده در تاریخ 1400/02/05 صادر گردید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برید شعبه مربوطه و سوال کنید ، این چیزی که شما نوشتید نامفهومه، من احتمال میدم که در عدم صلاحیت شما رد شده و شما باید بعد از واخواهی تجدیدنظر خواهی کنید.