مشاوره حقوقی رایگان - مطالبات بنیاد شهید

سلام خسته نباشید
پدر من بیماری گرفتن بعد از انجام آزمایش و تست های مختلف متوجه شدیم که ریه ایشون شیمیایی شده
و چون پدر من با مواد شیمیایی سر و کار نداشت و دبیر بود
شیمیایی شدن مطرح شد
بعد از پیگیری تونستیم کارت ایثارگری و نامه اعزام به منطقه و اینکه نامه اینکه در منطقه سومار سال 64 تک شیمیایی شدن
بگیریم و پرونده تشکیل بدیم
خیلی از پزشک ها تایید کردن شیمیایی بودنو و نامه تایید هم دادن
به بیمارستان خانواده مراجعه کردیم تونستیم وقت مراجعه بگیریم و تست دادن
بعد از مدتی زنگ زدن گفتن تست مثبت بوده و شیمیایی بودین
بعدا گفتن نه نبودین و شما وایتکس خوردین
متوجه شدیم که دکتر پول میخواد
پدر من سیگار میکشید اما 7 سال ترک کرده بود و اینکه ماده شیمیایی با سیگار فرق میکنه
اعتراض کردیم قرار شد باز تست بدن اما بدلیل شدت بیماری و تحریم و نبود دارو پدرم فوت کردن
حالا لویزان و فرمانده ها میگن این حق شماست
اما بیمارستان تایید نکرده
میخواستم ببینم با این مدارک ما میتونیم شهادت بگیریم یا نه خرج الکی کردن اگه میشه چقدر زمان بر و از چه طریقی باید اقدام کرد
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

اگر توافق اصولی نمیتوانید انجام دهید به ایشون بگید بروند طرح دعوا کنند