مشاوره حقوقی رایگان - اجرا گذاشتن سفته و اعسار از هزینه های دادرسی

اینجانب از شخصی طلب کار میباشم و مبلغ 54میلیون سفته از ایشان دارم، ایشان با توجه به اعتمادی که بنده بهشون داشتم دو فقره چک از ماشین من سرقت کردن و خودشان اقدام به نوشتن چک ها و امضا آنها کردن چون امضا من را بلد بودن و خودشان نیز پشت چک ها را امضا و به شخص دیگری واگذار کردن. بنده برای جعل، سرقت و کلاهبرداری شکایت کردم و کارشناسی تایید بر عدم تطابق امضا را گرفتم، حال میخواهم سفته ها را اجرا بگذارم و میخوام برای هزینه های دادرسی درخواست اعسار بدم چون هزینه واخواست قابل توجه هست، با توجه به فراری بودن ظهرنویس آیا بهتر است واخواست بدهم یا از طریق دادگاه دادخواست اعسار هزینه ها را بدهم. در ضمن دارنده چک که خودش دوست سارق هست از بنده به جرم کلاهبرداری شکایت کرده است. لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام درمورد واخواست اگر در مهلت قانونی انجام نشود فقط یکسری مزایایی را از دست می دهید فرضا برای توقیف اموال در تامین خواسته باید خسارت احتمالی پرداخت کنید

یک وکیل :

با سلام بهتر است واخواست بدهید و بعدا طرح دعوی کنید حتی اگر ظهرنویس متواری باشد بهر حال رای علیهش صادر می شود.