مشاوره حقوقی رایگان - حق ملاقات فرزند

با سلام و خسته نباشید.بنده حدود چند سالی میشود که از خانومم اول من جدا شدم با این که وسایل خونه رو به جای مهریه برده است ولی باز بابت مهریه حضانت پسر 6 ساله ام رو گرفته است. با شرط هفته ای 3 ساعت ملاقات که بنده طی دادخواستی این مدت را به 24 ساعت تغییر دادم که این کار در دفتر امور مددکاری و اجتماعی انجام میگرفت که برای راحتی خویش تحویل گرفتن و تحویل دادن‌ بچه در محل سکونت اینجانب صورت میگرفته است.
اخیرا پسر من که 9 سال دارد وقتی پیش من اومد گفت در گوشی مادرش عکس که از رابطه نامشروع او با شوهر خاله اینجانب بوده رو دیده است و از رفتن پیش مادرش امتناع میکند. هر چند که مادر او که باید جمعه برای گرفتن‌ پسرم هماهنگ میکرد که این کار رو نکرد و چند روزی خبری از او نبود که بعد از چند روز تماس گرفته و تهدید میکرد که یا بچه رو میدهی یا مامور می آورم و من هم به او گفتم‌ که نمیتونم بر خلاف میل‌ پسرم‌ این کار رو بکنم ولی خودش میتواند بیاید و او را ببرد ولی اون نیومد که و بعد از چند روز برای من یک ابلاغیه اومده که 24 ساعت‌ فرصت دارم‌ که‌ بچه‌ رو به‌ مادرش برسونم‌ و گر نه طبق ماده 639 با من برخورد میکند. اون هم در روز پنجشنبه دست من رسید.
چه کاری میتونم انجام بدهم؟ اولا که من نگفتم بچه رو نمیدهم‌ و گفتم‌ چند روز صبر کند تا حال بچه خوب شود و بعد هم که قبول نکرد گفتم‌ خودش بیاد ببرد. دوما دوست خودم هم دوست ندارم با این حال و روز بچه ام رو ببرد. عاجزانه از شما عزیزان میخواهم تا کمکم کنید. میترسم که برای من و پسرم‌ باز یک داستان‌ جدید درست کند. با تشکر.

پاسخ ها :

حق ملاقات فرزند ملاقات فرزند عدم تمایل فرزند به ملاقات با مادر