مشاوره حقوقی رایگان - استعلام سهام عدالت

با سلام و احترام.
بنده از یک نفر برای پرداخت چک برگشتی شکایت کردم ولی متاسفانه اموال او را از اسم خود درآورده و نمیدونیم به نام کی زده است. میخواستم راهنمایی ام کنید که چی کار کنم.
استعلام سهام ایشون رو چطوری میتونم دربیارم؟
بینهایت سپاسگزارم.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
درصورتیکه اثبات کنید که اموال را جهت فرار از پرداخت دین به نام دیگری منتقل کرده است ،آن انتقال باطل است و اگر انتقال مال به غیر بعد از صدور اجراییه باشد میتواند جنبه کیفری نیز داشته باشد .
شما میتوانید با درخواست از اجرای احکام مدنی ، استعلام همه اموال محکوم علیه را اخذ کنید و با اخذ نامه از اجرای احکام مدنی ، از اداره بورس اوراق بهادار ،از سهام محکوم علیه نیز استعلام بگیرید و آنرا توقیف کنید .
موفق باشید