مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه پیش از موعد مستاجر

با سلام.
بنده مستاجری دارم که هر روز یک سازی میزد و حالا برای من تعیین و تکلیف کرده که تا چند روز دیگر پول من رو آماده کن تا من از خانه بلند شوم و اگر این کار رو نکنی من خانه رو مستاجر میدهم و پول خود را میگیرم و میروم و چون دفعه ی قبل پولش رو آماده کردم و خودش دوباره نخواست برود و گفت تا دی ماه مینشینم. الان واقعا نمیتونم پول او رو بدهم و شخص بنگاهی هم هیچ فسخ معامله ای را قید نکرده است. میشه بنده را راهنمایی بفرمایید که چی کار کنم تا این مستاجر بیشتر از این دردسر درست نکند.

پاسخ ها :

يوسف  محمدي قلعه تكي

جناب آقای يوسف محمدي قلعه تكي :

عقد اجاره عقدیست لازم ؛ به بیان معرفی اجاره به سادگی قابل فسخ نیست و ضمنا ایشان حق انتقال عین مستاجره به دیگران را ندارند .پس شما با ارسال اظهارنامه قضایی به وی اخطار کنید که حق اجاره دادن ندارند ودر ثانی باید تا پایان اجاره صبر کنند در غیر اینصورت عمل غیر قانونی مرتکب میشود.