مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای قطعی

با سلام و تحیت. زوج دادخواست شکوائیه ای با عنوان استرداد مال منقول (طلاجات خریداری شده در دوران نامزدی و عقد) علیه زوجه را انجام داده است و متاسفانه بخشی از طلاجات را نیز زوج خودش بدون فاکتور فروخته است و حالا با فاکتور به جا مانده دادخواست استرداد کرده است و به هنگام دادرسی زوجه چون مدرکی در دسترس نداشته است، خواهان سوگند زوج شده که با زوج نیز قسم دروغ خورده و پرونده علیه زوجه مختومه شده است. حالا مدارک مستندی به دست آمده که چک فروش طلاجات نیز که زوج منکر آن بوده در وجه خودش صادر شده است و طلاجات دوران نامزدی را هم که به عقد نکاح منجر شده قابل استرداد نیست که در پرونده به تاریخ فاکتور طلاجات و تاریخ عقد توجهی نشده است و که پرونده را اعاده کردیم ولی دادگاه با عنوان این که زوجه خواهان قسم بوده رای قطعی شده است. حالا با این اسناد و دلائل مستند نمیتوان به رای اعتراض کرد؟ ممنون.

پاسخ ها :

محمود  عابدي

محمود عابدي :

هنگامی که مدرک جدیدی بدست می‌آید می‌توانید اعاده دادرسی بدهید.