مشاوره حقوقی رایگان - مسکن مهر

با سلام و عرض ادب خدمت شما. بنده چند سال پیش یک واحد مسکن مهر را بصورت وکالتی فروختم ولی اون موقع بانک قبول نمی‌کرد که پرونده وام را به نام خریدار کنه ما هم فقط به ذکر پرداخت اقساط وام در وکالتنامه ثبتی در دفترخانه و قراردادی که در بنگاه تنظیم شد بسنده کردیم. در حال حاضر وام همچنان به اسم من هست و شصت میلیون سفته بعنوان ضمانت در بانک با امضای پدرم دارم. الان خریدار پنج قسط عقب‌افتاده داره و بانک دائما اخطار پیامکی برای پدرم می‌فرسته خریدار هم به تماسم پاسخ نمیده! الان چه کاری از دستم برمیاد آیا راه حلی وجود داره که از دردسر این وام و مشکلاتش خلاص بشم؟ اگر خریدار را پیدا کنم امکان انتقال وام به ایشان وجود داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

علی حدادیان

علی حدادیان :

استان :

شما بايد اقساط رو پرداخت بعد به طرفيت ايشان دادخواست بدهيد

مهشيد  مهرابيان

مهشيد مهرابيان :

استان :

سلام. درهر صورت وام گیرنده وضامن رابانک مبشناسه مگر که دررهن بانک باشه که شما وخریدار باهم به بانک مراجعه ویک توافق نامه با بانک انجام میدین که اوجایگزین پرداخت بشه.