مشاوره حقوقی رایگان - تحویل زمین تعاونی مسکن

با سلام. 24 سال پیش زمین تعاونی مسکن از نفر دوم خریداری کردم و اخیرا تعاونی به واریز کنندگان وجه نصف زمین (3 دانگ) و چون فروشنده که متعهد برای واریزی بوده واریز نکرده است، یک دانگ از طرف تعاونی تعلق میگیرد و این در حالی است که بنده با اخذ تعهد جهت اخذ و امضای سند از تعاونی و طرف اول برای زمین 6 دانگ قرارداد دارم. امکان محکوم به تحویل عین یا مثل و مقدار اجرت المثل برای این همه سال را عنایت و راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

ولی الله حیدری فیروزجایی

جناب آقای ولی الله حیدری فیروزجایی :

با سلام
می توانید الزام به انجام تعهد و در صورت عدم انجام مطالبه خسارت را بخواهید