مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو توسط خریدار بدون انتقال سند

سلام. ما یک ماشین روآ داشتیم که به نام مادرم بود که در سال 1387 به یک نمایشگاه خودرو در شوشتر فروختیم و همه مدارک از سند، کارت سوخت، کارت ماشین و برگ سبز را تحویل خریدار که همان نمایشگاه خودرو بود را دادیم. البته در سال 1393 متوجه شدیم این خودرو به خریدار های دیگری فروخته شده تا به خریدار آخری در آن سال رسیده بود و آن شخص با ما تماس گرفته و درخواست وکالت برای تعویض پلاک و سایر مدارک را کرده بود و مادر بنده به این شخص وکالت نامه تعویض پلاک را در دفتر اسناد رسمی در شوشتر داد تا فک پلاک کند. البته سال 1399 متوجه شدیم که آن شخصی که به او وکلات نامه داده بودیم از فک پلاک خودداری کرده بود و ماشین را به شخص دیگری فروخته بود. تا دی ماه سال 99 یک شخصی از چهار محال بختیاری با اینجانب تماس گرفته و گفت من ماشین از یک بنگاهی خریدم ولی به من سند، کارت ماشین و کارت سوخت را نداده است که بنده هم به او گفتم من این ماشین سال 87 فروختم و هیچ خبری از این خودرو ندارم. تقاضا داشت که سند ماشین را به نام او بزنم ولی من به این شخص گفتم من سند و همه مدارک تحویل اولین خریدار دادم و چیزی دست من نیست و طبق قانون فقط سند به نام اولین خریدار زده شود. امروز یک پیامک از دادگاه اردل چهار محال بختیاری به دست من رسید که این شخص از فروشنده که با آن معامله کرد و همچنین مادر بنده شکایت کرده و خواهان 10 میلیون تومن نقد و به همراه الزام به سند و دادن مدارک ماشین از جمله کارت سوخت و کارت ماشین و سند ماشین کرده است.
مادر من ساکن اهواز است و دارای سن 70 سال با انواع بیماری های است ولی در برگه ابلاغیه به مادر بنده دادگاه گفت باید در تاریخ 1400/02/19 در دادگاه حضور داشته باشد.
مشکلی که من دارم گم شدن قولنامه ماشین است که با تماس با نمایشگاه خودرو آن ها ادعا می کنند ما قولنامه ها را پس از 1 ماه دور می اندازیم.
اما وکالت نامه ای که در سال 1393 به خریدار بعدی داده بودیم را داریم. از سوی دیگر ما اصلا آخرین خریدار را نمی شناسیم و طرف معامله ما شخص دیگری آن هم در سال 1387 بوده است.
خواهشمندم اینجانب را راهنمایی بفرمایید چون امکان حضور در استان دیگری را نداریم .
نکته دیگر این است که این شخصی که از مادر بنده شکایت کرده الان با پلاکی که به نام مادر من است در حال رفت و آمد است برای این که پلاک وارد لیست سیاه کنم چی کار باید کنیم؟ با سپاس فراوان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی برای دادگاه لایحه ارسال نمایید و ..