مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن از خانواده

سلام. من دختر 28 ساله هستم که الان مدتی هست در منزل حبس خانگی شدم و تنها راه ارتباطی من تلفن همراه هست که مدتی به من برگردوندند و مشکلات زیادی با خانواده من جمله پدر و برادرانم دارم. مشغول به کاری شده بودم و آقایی در اون کار با من شریک شدند و به خاطر شناخت خانواده به ایشون اطلاع ندادم تا به مرور زمان اطلاع بدهم اما هر بار صحبتی کردم که این موضوع بگویم تهدید به حبس و تهدیدات دیگر شدم و نتونستم حرفم بزنم. بعد از مدتی کسی که شریک من بود خواستگاری هم کردند که باز به خاطر اخلاقیات خانواده نتونستم اطلاع بدهم و به ایشون گفتم لطفا اول صبر کنید موضوع شراکت رو بیان کنم و بعد بحث خواستگاری به خانواده میگویم.. حدود 3 ماه گذشت و نتونستم بگم به خاطر همه تهدیدهایی که برادرام کرده بودند و مادرم به گوشم میرسوند و حتی خود برادرانم به من میگفتند. اما شرایط به نحوی پیش رفت و یکی از دوستان من موضوع شراکت و خواستگاری رو به برادرم اطلاع داد و اون روز بعد از کتک زدن من اجازه ندادند از خونه خارج بشوم و پدرم هم تهدید کرد من میکشمت و چون پدرت هستم هیچ دیه یا اعدامی در کار نیست.
فقط کافی هست کوچکترین اتفاقی از سمت تو بیفتد و کلی هم تهمت زدند که چون این شخص خواستگاری کرده حتما رابطه ی دیگری داشتید و شراکت بهانه بوده است. حتی اون آقا و مادرش با تلفن همراه من به خونه کشوندند و اون ها رو هم تهدید کردند و گفتند هیچ پولی هم به تو نمیدیم و ازشون با زور امضا گرفتند. اون نها هم ترسیدند و چون تنها بودند رفتند و دیگر کاری نکردند.
حالا هم چندین ماه از اون ماجرا میگذرد و به من حتی اجازه نمیدهند 5 دقیقه خودم خونه تنها باشم و به اجبار هر جا میخواهند بروند من باید با یکیشون بروم چه برسد بتونم بیرون از خونه بروم.
هر روز هم تهدید و مسائل دیگر هست. حتی دارند وسایل کار من رو میفروشند و پولش برمیدارند و میخواهند قرارداد اجاره ملک رو فسخ کنند و پولش رو بگیرند.
خواهش میکنم راهنمایی کنید با شرایطی که دارم و هیچ راه خروجی از منزل ندارم.
چطور میتونم از خانواده مستقل بشم و از خونه بیرون بروم چه کاری باید انجام بدهم تا قانونا بتونم ازشون جدا بشوم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باشکایت کیفری از پدر و برداران تحت عنوان بازداشت غیر قانونی و دادخواست ازدواج بدون اذن پدر ودادخواست ضرر وزیان بابت فروش اموال شخصی