مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه

باعرض سلام و خسته نباشید .. یکی از آشنایان به جرم حمل سلاح دستگیر شده بود که سلاح را بطور مستقیم از دست او ضبط نکرده بودند که حدود 2ماه در زندان بود و پس از گذراندن دوره های بازجویی و در آگاهی و مراجع ذینفع ایشان قبول نکردند که سلاح متعلق به او بوده است چون سلاح قاچاق محسوب میشد .. و شلیکی از این سلاح انجام نشده بود با وثیقه 40میلیون تومان آزاد شد. ولی متاسفانه چون ایشان در شلوغی و درگیریهای چندسال گذشته چون منجر به خطایی نبوده و اقدام به فرار نکرده بود و دستگیر شده بود .. الان بدون اطلاع وکیل ایشان پرونده به دادگاه انقلاب ارجاع داده شده و در دیوان عالی ... برای ایشان 10سال حبس و آشوبگر ثبت شده است درصورتی که وقتی پرونده در دادگستری بود فقط حمل سلاح ثبت شده بود به همین دلیل ..خودش رابرای اجرای حکم به دادگاه معرفی نکرده است.
1_میخواستم بدونم آیا 40میلیون وثیقه ضبط شود پرونده مختومه اعلام میگردد یاخیر
2-آیا بعد از آن وثیقه گذار هم باید پاسخگو باشد
3-آیا متهم هم قرار تعقیب برایش صادر میگردد
باتشکر از زحمات بی دریغ شما

پاسخ ها :

اشرف رودسرابی

اشرف رودسرابی :

سلام . وثیقه در توقیف باقی میماند تا تکلیف پرونده روشن شود در صورت عدم حضور متهم پرونده پیگیری و رای صادر میشود و در حد امکان از وثیقه محکومیت متهم برای رای صادره استفاده میشود در غیر این صورت هر زمان که متهم تحت اختیار مراجع قضایی قرار گیرد حکم اجرا میشود

احسان  فرخنده برازجاني

احسان فرخنده برازجاني :

استان :

سلام با ضبط وثیقه پرونده مختومه نمی‌گردد و تعقیب متهم یا محکوم علیه ادامه پیدا می‌کند لازم به ذکر است قبل از ضبط وثیقه به وثیقه گذار ابلاغ واخطار میگردد که متهم را جهت تحمل کیفر حاضر نماید در صورت عدم اقدام از سوی وثیقه گذار بعد از مهلت، وثیقه به نفع دولت ضبط میگردد.