مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام، وقت بخير. اينجانب پنج سال پيش براي كار در محل يك شركت خصوصي،مدير شركت از من سفته گرفت و هرچه اصرار كردم در سفته علت اخذ ان و يا نام شركت درج نكرد و سفته فقط محتوي مشخصات اثر انگشت و امضا من هست و اينكه در قرارداد كاري نوشته بشه نشد و ان را با اصرار زيادم كه يكجا ثبت كن در خط اول منشور كاري شركت(كه مفاد ان مشمول من نميشد چون من مدير داخلي بودم و ان منشور براي برنامه نويسان بود)درج كرد و يك نسخه ازش گرفتم. بعد اينهمه مدت ريالي حقوق به من نداده و از دادن سفته هم امتناع ميكند شركتش هم جمع كرده فقط همراهشو دارم به نظرتون چكار كنم چون تا الان هم چند نفري كه ازش شكايت اداره كار كردن رفته سفته هاشونو اجرايي كرده ممنون كه پاسخگو هستين

پاسخ ها :

راضيه   فلاح خورشيدي

سرکار خانم راضيه  فلاح خورشيدي:

سلام شما می توانید برای طرف مقابلو تون اظهارنامه ای رو ارسال و از ایشون بخواهید سفته رو به شما برگرداند و بعد از آن دادخواست استرداد سفته رو بر علیه ایشون مطرح کنید

یک مشاور

باید بتوانید از طریق قانونی نظیر شهادت شاهد و یا اسناد معتبر و قراردادهای فی مابین شما و کارفرما ماهیت سفته را مشخص کنید که تنها بابت ضمانت شغلی بوده و نه بدهی و طلب خاص. با توجه به قراراد شما باید با همراهی یک وکیل دادگستری برای دریافت حقوق پرداخت نشده خود علیه شرکت اقامه دعوی نمایید.