مشاوره حقوقی رایگان - موضوع ماده 477

با سلام. احتراما در خصوص تخلف و تقصیرات کارشناس و قاضی بدوی و قضات تجدید نظر که خلاف شرع مقدس و خلاف واقع نظر و رای داده اند. اولا کارشناس خلاف عکس های هوایی و آثار تشخیصی نظر داده است و دوما به اعتراض ما نسبت به نظریه هیات سه نفره توسط قاضی بدوی و قضات تجدید نظر توجه نشده و به جای ارجاع به هیات پنج نفره و یا ارجاع جهت اصلاح و تکمیل نظریه رای صادر کرده اند و اعاده دادرسی 426 هم چون سه نقشه هوایی تسلیم شده بود مقدور نشد. خواسته ما تخلفات و تقصیراتی است که با شرع مقدس مغایر است. چند ماه است به دیوان ارسال نتیجه نیامده است و حتی حاضریم هزینه بدهیم و کسی این حق را برگردوند. ما چی کار کنیم؟( موضوع ماده 477

پاسخ ها :

تخلف کارشناس تخلف قاضی ماده 426 قانون آیین دادرسی اعمال ماده 477