مشاوره حقوقی رایگان - زمین ارثی

سلام. در سال 75 شرکت ... .... .... با همکاری .... وقت آن سال مبادرت به سند سازی کرده اند و 45 هتکار زمینهای ارثی پدربزرگم را تصرف غیر قانونی کرده و ساخت و ساز کرده اند. از اونجایی که این زمین در موقعیت عالی و استرتژیک خوبی قرار دارد، متاسفانه علی الرغم شکایتهای متعدد شرکت مذکور با تبانیهای گسترده پرونده شکایت به سرانجام نمیرسد. تمامی مدارک و اسناد شاهنشاهی در اختیار اینجانب و در دفترخانه موجود و ثبت است. ولی فرمانداری وقت اعلام کرده که اسناد را قبول ندارد . خواهشا راهنمایی کاملی به من بدهید چکار کنم تا حق وراث را بازپس بگیرم.

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام كار و سوال شما احتياج به مطالعه و دقت فراوان و بررسي مدارك دارد و در صورت احتياج به مشاوره با شماره ٠٩١٣٣٢٦٤٤٨٧ دكتر سيد جواد قريشي از وكلاي دادراه تماس بگيريد

یک وکیل

باید مدارک حضرتعالی مشاهده و بررسی شود. 09128336594 اعتمادیان