مشاوره حقوقی رایگان - معامله غیر نافد

با سلام و عرض ادب.
همسر متوفی نسبت به مزایده ملکی اعتراض ثالث نموده و با ارائه سند عادی که معلوم است به تازگی جعل شده مدعی شده که 15 سال پیش این ملک بابت مهریه از سوی قیم فرزندانش که عمه ایشان بوده بابت مهریه به ایشان صلح شده است. در حالی که رعایت هیچ یک از قوانین ماده 83 ق ا ح و ماده 1241 و 1236 ق م نشده است و حال فرزندانش برای جلوگیری از اجرا میگویند مورد تنفیذ است. البته بعد از توقیف ملک. آیا با توجه به تاریخ صلح نامه و عدم تصویب دادستان در زمان حجر در حال حاضر تنفیذ ورثه اثر دارد یا فقط به زمان حجر و معامله ی غیر نافذ و فضولی قیم استناد کنم؟
با تشکر از لطف شما.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
صلح مال غیر منقول توسط قیم ، فقط با اجازه دادستان امکان دارد
در غیر اینصورت عقد صلح قابل ابطال است