مشاوره حقوقی رایگان - ارث خواهر

سلام.
آیا دختری که مجرد هست و دارای مادر و یک خواهر و 5 خواهر و برادر ناتنی باشد و اگر فوت کند، ارث آن به ناتنی ها هم میرسد یا خیر فقط به خواهر تنی و مادرش میرسد؟

2_ اگر سند ازدواج موجود نباشد از چه طریقی میشود میزان مهریه ثبت شده را متوجه شد؟
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
سهم الارث دختر با بقیه تفاوتی ندارد .
اگر سند رسمی ازدواج موجود نباشد ،مهریه تابع توافق طرفین در زمان وقوع عقد است.
موفق باشید