مشاوره حقوقی رایگان - اثبات رابطه نامشروع همسر با پرینت پیامک سیم کارت

سلام.
شوهرم مدتی است با یک خانم رابطه دارد و روزانه چندین پیامک برای هم ارسال میکنند. قصد دارم تحت عنوان روابط نامشروع از او شکایت کنم.
در صورت صدور دستور پرینت پیام ها، محتوای پیام ها باید به چه شکل بوده باشد که شوهر من محکوم شود؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است به اتفاق نزد یک روانشناس مجرب بروید خاتمه این رفتار معمولا جدایی و طلاق است و بعضا پیامک ها بر اساس برخی ارای رابطه نامشروع محسوب نمیشود