مشاوره حقوقی رایگان - ترک خوردن دیوار ملک

با سلام. یک واحد از یک ساختمان پنج طبقه رو حدود چهار سال پیش، به صورت پیش ساخته خریدم. پیمانکار این ساختمون رو 5 سال ضمانت کتبی کرده است و الان دیوار داخل با زاویه 45 درجه ترک برداشته است. یک سری اومد بازدید کرد و گچ کار آورد درست کرد. بعد از یک ماه باز دوباره ترک برداشت. خودم چند تا کارشناس آوردم و گفتند چون طول تیر زیر دیوار زیاد هست، قوس برداشته که باید حتما تقویت بشود وگر نه در زلزله خیلی خطرناک است.
الان پیمانکار زیر بار نمیرود و میگوید هزینه تقویت تیر رو باید همه پنج واحد و مهندس ناظر مهندس محاسب بدهد. تکلیف چی هست به کجا باید شکایت کنم؟ آیا به نتیجه میرسم؟ لطفا راهنمایی ام کنید. ممنونم.

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. موضوع در صلاحیت کارشناس است. دادخواست الزام به انجام تعهد مبنی بر اصلاح بنا تقدیم نمایید.