مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق و مزایای نگهبان ساختمان

سلام. من مدت 12 سال در یک ساختمان تجاری به عنوان نگهبان کار میکنم. از سال اول با حقوق 3000000 تومان بدون بیمه شروع و تا الان حقوقم 900000 تومان است و هیچ کس پاسخگو نیست. ساختمان دارای هیات مدیره و مدیر ساختمان میباشد.آیا میتون شکایت کنم؟ راهنمایی کنید لطفا به کجا شکایت کنم؟ آیا حق و حقوقی به تعلق میگیرد؟ ممنون.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول استشهادیه تهیه کنید بهد به ادره کار محل م اجعه کنید و تقضای اعزام بازرس بکنید ، بعد از اخذ نظریه بازرس دادخواست حق وحقوق معوقه و بیمه و.....را تقدیم اداره کار کن به طرفیت مدیران قبلی و فعلی ساختمان ...