مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد با سرایدار

با سلام شخصی در حدودا ده سال به همراه همسرش بدون قرارداد در منزل ما به عنوان سرایدار مشغول هست و از ابتدا یک واحد سرایداری با پرداخت کلیه هزینه های مربوطه در اختیارش بوده و خارج از منزلمان هم کار میکند در طی این سالها وجه حقوقش بجز یک سال نقدی پرداخت شده و حدود پنج سال هم پول بیمه مجزا بهش پرداخت میشه و خودش رو بیمه کرده سوال اینکه با شرایط عرض شده چه باید بکنیم که ایشون بعدها مدعی چیزی نشه

پاسخ ها :

سيد حسين  ضيائي سيستاني

سيد حسين ضيائي سيستاني :

استان :

سلام .شمابایدحتما قراادی تنظیم نمایید .تاجلوی دعوی احتمالی وهمچنین ادعا ها احنمای را وا