مشاوره حقوقی رایگان - پنجره مشرف به خانه

سلام اینجانب یک ملک جنوبی دارم با حیاط و همسایه مقابل روبروی حیاط در حیاط خلوت خود ولی در طبقه دوم مشرف به حیاطم پنجره باز کرده با درب بازشو که اکثرا بازه و نورش به اطاق بنده تا پاسی از شب بعد از 12 شب روشنه و باعث مزاحمت در شب برای استراحت ما است و چند سالی هم ساخته بنده میتونم شکایت کنم مبنی بر بستن پنجره یا دیوار حیاط خلوتش را بالا بیاره ممنونم

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

خیر شما می‌توانید دیوار حیاط خلوت خود را بالا ببرید لکن نمیتوان همسایه را الزام نمود