مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پول جنس داده شده

سلام خسته نباشید. دارای مغازه ای هستم به یکی از همکاران که دارای مغازه می باشد در دی ماه جنس دادم که بعد از چندین بار تماس در اول اسفند (مجبورش کردم که بیاید فاکتور را بگیرید و شماره کارت گرفت که برام واریز کند ولی نکرد) بازم چندین بار تماس گرفتم که مجبورا 28 اسفند مراجعه کرد طلب من 9500000 تومان بود که 500000 تومنش را داد و گفت مابقی را کارت به کارت می کند تا نهایت 4 فروردین که همان شد نه پرداخت کرد و نه مراجعه و تماس هم جواب نمی دهد.
من از او فاکتورهایی دارم که در ان امضا و مهر مغازه خودش را زده (بجز فاکتور خودش که به او دادم)
حال میخواهم برایش شکایت کنم و دو سوال داشتم
1- ایا این فاکتورها که خودش امضا کرده کفایت می کنه برای شکایت؟
2- در دادخواست می توانم علاوه بر اصل طلب خسارت (افزایش قیمتها که حدود 20درصد بوده) و هزینه شکایت را از او بگیرم ؟
ممنون

پاسخ ها :

زهرا قاسمی

سرکار خانم زهرا قاسمی :

سلام شما می توانید با استناد به فاکتور ها دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید و از روز تقدیم دادخواست ،خسارات تاخیر تادیه را مطالبه نمایید.

سیدمصطفی صمدی

جناب آقای سیدمصطفی صمدی :

سلام
اولا اگر کالایی را گرفته باشد و فاکتور دست شما باشد میتوانید دادخواست رد عین مال را بدهید و‌ تحویل بگیرید لیکن اگر جنسی بابت اون ندادید مالی من غیرحق خواهد بود که چون سند هست امکان وصول هم هست لیکن بلحاظ وجدانی قابل مطالبه نیست در خصوص دیرکرد نیز ابتدا اظهارنامه به ایشان بدهید و از تاریخ مطالبه شما مستحق دیرکرد هستید و دادخواست مطالبه وجه به مبلغ خواسته و خسارات دادرسی و تاخیر تادیه اقدام نمایید.موید باشید