مشاوره حقوقی رایگان - ملک تجاری

باسلام. اواخر سال 96 قراردادی امضا کردم مبنی بر اینکه ملک مسکونیم رو بابت یه باب تجاری 20متری معاوضه کردم کل پول رو همون ابتدا یکجا پرداخت کردم توی قولنامه هم قید شد. ابتدا فروشنده ها 3تا شریک بودن که الان به 3نفر دیگه سهمشونو واگذار کردن. قرار بر این بود که مغازه رو در تاریخ تیر 98 تحویل بدن که تا امروز ندادن. امروزم دیدم بنر زدن برای فروش مغازه. ضمن اینکه بجای یک باب مغازه 20 متری یک 40متری دراوردن با 130 متر انباری. حالا میگن از مغازه خبری نیست و میفروشیم پولشو باهاتون حساب میکنیم. لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

شما باید سریعا دادخواست بدید درتهیه دادخواست بررسی مفاد قرارداد مهم . هرگونه نقل و انتقال بعدی مغازه فروش مال غیر .