مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از کارت‌ های حقوقی و اعتماد من

سلام من س. ن هستم که مدتی پیش به علت مشکلاتی از همسرم جدا شدیم یعنی نه اینکه جدا بشیم قرار شد اون اصفهان بمونه مداوا شه و منم خونه پدرم برگردم و مداوا شم و بعد با سلامتی به خونه برگردیم. شش ماه از هم جدا شدیم در مدت این شش ماه پدرم کارت حقوقی من که حقوق هام میمود تویه اون رو از من گرفت و قرار بر این شد که همه اونها رو نگه داره تا وقتی خواستم برگردم سر زندگیم. حدود 80میلیون تو حسابم بود غیر از اون کارت نیک کارت که میشد از هر فروشگاهی خرید کنی آخه من معاون مدرسه و 12 سال سابقه رسمی دارم خلاصه اینکه بعد اینکه پول هارو از پدرم خواستم نه تنها گفت پولی پیشه من نداری بلکه گوشی نو 4میلیونی من هم برد نیک کارتم هم که 10 میلیون داشت صفر کرد و حاضر نیست به هیچ طریقی پول بده میخواستم بدونم راهی هست که خیلی سریع بتونم پولهایم رو پس بگیرم اگر راهی باشه هرچی قابل بدونید تقدیم میکنم

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

پرینت حساب اخذ بشه و محل برداشت مشخص و طرح شکایت کنید