مشاوره حقوقی رایگان - اذن ازدواج از دادگاه؟

باسلام وسپاس
اینجانب قریب ده سال از شوهر قبلیم به دلیل اعتیاد به مواد صنعتی کارهای غیر اخلاقی و.. به طور غیابی جدا شدم و حضانت دخترم را دادگاه به من داد و سالهای سال خبری از پدرش نبوده و نیست دختر من 15 سالشه و ما از طریق دادگاه میخواهیم اذن بگیریم برای ازدواج دادگاه اول مجله کردن و الان سه ماهه و خبری از پدرش نبود و تحقیقات زیاد هم کردند و الان قاضی فرموده نامه از پزشک قانونی بیاورید که نامه شامل (مواردی مانند ازمایش دو جنسی و هورمونی و متخصص زنان و زایمان و روحی روانی و...) و هزار تا چیز دیگه که هم زمانبر و هم هزینه داره و من از عهده آن برنمیام تا ایشون رای مثبت بدن الان یه راهنمایی لطفا بفرمایید من چیکار کنم و ایا این خواسته قاضی درسته؟ خواهشا یه راهنمایی بفرمایید.
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر ولی قهری بدون دلیل موجه از صدور اجازه ازدواج دختر امتناع نماید ،دختر میتواند با معرفی کامل مردی که قصد ازدواج با وی را دارد و میزان درآمد و شغل وی ، از دادگاه درخواست تجویز ازدواج بدون اذن ولی شرعی بدهد و دادگاه درصورت احراز صلاحیت آن مرد ، اجازه ازدواج را صادر خواهد کرد .
در قانون چیزی با نام آزمایش های هورمونی و متخصص زایمان و زنان و روانپزشک وجود ندارد و تنها معرفی مرد به همراه مشخصات و شغل و میزان درآمد وی مدنظر قانون قرار گرفته است .
موفق باشید