مشاوره حقوقی رایگان - خانه تیمی و فحشا

با سلام
یکی از دوستانم متوجه شده که شوهرش و تعدادی از دوستانش یه خانه تیمی اجاره کرده و به فساد و مصرف مواد مخدر مشغول هستند، عکسی از همان آقا هم در گوشیش پیدا کرده که با یک خانم معلوم الحال برهنه هستند.
سوال این است آیا این عکس قابل استناد هست در دادگاه و اینکه آیا امکان شکایت به پلیس امنیت اخلاقی در مورد آن خانه و بازداشت آن افراد در آن منزل وجود دارد؟
باسپاس

پاسخ ها :

خانه تیمی ایجاد خانه فساد خانه فساد فساد و فحشا