مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی پیامکی

سلام. من تصمیم گرفتم از داخل یکی از سایت ها یه کالای دست دوم بخرم. پیامک دادم. به توافق نرسیدیم و من منصرف شدم. ولی کسی که فروشنده بود عصبانی شد و به من فحش داد. تازه 2.3 دفعه هم زنگ زد ولی من جواب ندادم. با لحن بی ادبادنه هم تهدید و تاکید کردن که اگه ... داری جواب بده. من خیلی ناراحت شدم. سوالم اینه میتونم از ایشون شکایت کنم؟ مراحلش چیه؟ مجازاتی هم داره؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
توهین از طریق پیامک امکان پذیر است کلی باید خط استعلام شود و بنام وی باشد