مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی طرح شکایت

باسلام
اینجانب راهنمایی میخواستم درخصوص در محوطه سازمان کنده کاری انجام شده بود و روی گودیها با خاک نرم پوشیده شده بود بدون علامت خطر، و من از هم پایم را روی خاک نرم گذاشته و داخل چاله افتادم و بر اساس MRI مینیسک پام آسیب دیده و حدود 2 ماه مشغول درمان هستم میخواستم راهنمایی بفرمایید میتونم شکایت کنم .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید از پیمانکار و کارفرما هر دو شکایت نمایید تا ... ...