مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از نام برند ثبت شده

سلام من کارگاه تولید کفش دارم و نام برندم رو در اداره ثبت علائم تجاری در تهران ثبت کردم ، یک مغازه ای به اسم برندمان دفتر فروش بدون هیچ گونه مجوز از اتحادیه ای باز کرده و فعالیت میکنه سوال من اینجاست
از چه طریقی باید اقدام کنم برای شکایت
من رفتم دفتر قوه قضائی به من گفتن میتونی به عنوان سواستفاده از مهر یا علامت شرکت های غیر دولتی شکوائیه بنویسی بفرستیم برات دادسرا ببینیم قبول میکنند یا نه
سوال من اینجاست که کجا و چگونه شکایت خودم رو انجام دهم با تشکر
نکته: بحث خسارتش مهم نیست برام فقط میخوام جلوی فعالیتش گرفته بشه.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
متن آن توسط وکلا در دفترشان آماده میشود سپس از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید تا رسیدگی شود